Google Optimalisatie

Google en Zoekmachine Optimalisatie

Snel meer klanten naar uw website:


S4HHosting kan u naast domeinnaam registratie en snelle hosting ook helpen om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Middels onze slimme marketing strategieën helpen wij u nog beter en effectiever uw doelgroep te bereiken.
Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Google is de meest gebruikte zoekmachine in Nederland en daardoor uitermate geschikt voor het aantrekken van nieuwe bezoekers naar uw website. De promotie van uw website kunt u in Google doen door te optimaliseren of te adverteren. Welke manier het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen.

Zoekmachine optimalisatie voor Google


Door uw website te optimaliseren verschijnt u bovenaan in de zoekresultaten van Google. Door de vindbaarheid van uw website in Google op deze manier te verbeteren kunnen potentiële klanten eenvoudiger uw website vinden en met u in contact komen. De belangrijkste voordelen van optimalisatie voor Google is een brede vindbaarheid van uw website in de zoekmachine en het vertrouwen dat bezoekers van Google hebben voor websites die vermeld staan in de natuurlijk (onbetaalde) posities.

Adverteren in Google

Het is ook mogelijk om te adverteren in Google. Uw advertentie verschijnt dan in één van de advertentieblokken rondom de zoekresultaten. Potentiële klanten kunnen u hierdoor snel vinden wanneer zij zoeken naar uw product of dienst. De belangrijkste voordelen van adverteren in Google is de snelheid waarmee u zichtbaar bent in de zoekmachine (kan al binnen 48 uur) en de doelgerichtheid waarmee u kunt adverteren.

Zelf optimaliseren voor Google? Wat moet u zeker niet doen:

Een kleine opsomming van de dingen die u zeker niet moet doen als u zelf uw website, blog of bv. webshop gaat optimaliseren vind u HIER.

Promotiekosten

Zoals u ziet hebben beide manieren hun eigen voordelen. Waar u ook voor kiest: optimalisatie, adverteren of een combinatie van beiden, één ding is zeker. Zonder goede promotie zal uw website nimmer succesvol zijn! Wij begrijpen dit als geen ander en helpen u daarom graag om uw website op de juiste manier te promoten. De vergoeding voor website promotie zijn van vele factoren afhankelijk. Uw doelgroep (landelijk of lokaal), uw concurrentie en de hoeveelheid zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden bepalen de hoogte. Om verrassingen te voorkomen spreken wij altijd een vast maandbedrag met u af. Zo weet u in ieder geval precies waar u aan toe bent.

Haal nog meer uit uw bezoekers!

Het promoten van uw website is een eerste en belangrijke stap. Toch is het krijgen van (meer) bezoekers op uw website nog steeds geen enkele garantie voor succes. Een website is namelijk pas echt een succesvolle marketingtool wanneer u in staat bent om deze bezoekers daadwerkelijk om te zetten in leads en vervolgens in betalende klanten. 99% van de ondernemers richt zich echter alleen op deze kant van de medaille. Het verkrijgen van leads. Toch is het belangrijk verder te kijken dan alleen het binnen halen van leads. Veel bedrijven missen namelijk één of meerdere van de 4 essentiële inkomsten generatoren die elk bedrijf nodig heeft om écht succesvol te zijn.

Consulting voor serieuze ondernemers

Voor ondernemers die hun bedrijf serieus willen laten groeien bieden wij naast website promotie ook consulting aan. Dit consulting traject is er op gericht om het rendement van uw gehele marketing inspanning en bedrijf drastisch te verbeteren. Hierbij richten we ons op het verbeteren van uw marketing (extern), maar ook op hetgeen er binnen uw bedrijf (intern) verbeterd kan worden. Het uiteindelijke doel is om de opbrengst per klant zo hoog mogelijk te maken. Wilt u weten hoe u uw bedrijf op de snelste manier kunt laten groeien? Neem dan contact op voor een afspraak en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

S4HHosting Google Partner