Gratis .NL

Gratis .nl domeinnaam bij elk webhosting product!

Uw wilt een reclamevrij en unieke gratis .nl domeinnaam registreren? U krijgt bij afname van elk webhosting product een gratis .nl domein. U registreerd eerst een .nl domeinnaam, en als u daarna bij uw domeinnaam webhosting besteld wordt direct automatisch het .nl domein van de factuur verwijderd. U wilt geen actie prijs maar altijd een vaste prijs? Goedkope domeinnamen en domeinnaam extensies zijn net zo goed en stabiel als hele dure. Er is geen enkel verschil, behalve de uiteindelijke prijs!

Een gratis .nl domeinnaam. Is uw unieke domeinnaam nog wel beschikbaar? Doe de domeinnaam check bij S4HHosting. Nu ook de meest exclusieve domeinnamen bij S4HHosting. Domeinnaam extenties zoals: .ninja, .dance, .market, .vet, .social en nog wel honderden meer exclusieve domeinnaam extensies zijn nu beschikbaar bij S4HHosting. Vraag uw gewenste extensie bij ons aan! En na uw bestelling bent u direct online.

Registreer uw unieke domeinnaam vanaf €4.95/jr

.nl
€4.95/jr
.de
€6.40/jr
.be
€8.50/jr
.eu
€8.50/jr
.com
€12.50/jr
Neemt u webhosting af bij ons, dan is een .nl domeinnaam het eerste jaar geheel gratis. S4HHosting hanteert altijd vaste tarieven. Dus geen verhogingen na een bepaalde tijd. Ook voor het parkeren van een domeinnaam worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ook kunt u gratis uw domeinnaam verwijzen naar een andere website.
 

Waarom valt de keuze op S4HHosting?

Onze ondersteuning en service

We gaan met ondersteuning en service van web producten net een stap verder door het afstemmen van onze antwoorden op uw kennis, verwachtingen en wat er persoonlijk bij u past. U heeft een eigen klanten paneel en wij bieden u meerdere betaalmogelijkheden. Wij bieden ook gratis installatron en Wordpress aan waar anderen wel kosten berekenen.

Wij staan garant voor onze klant

Wat ons onderscheidt van de concurrentie is dat we over onze webhosting producten / diensten die wij leveren en de kwaliteit van de ondersteuning garant staan, waar ook onze email hosting is voorzien van standaard Pop3 / IMAP en webmail voor uw domeinnaam. Dus voor uw domeinnaam, installatron en wordpress komt u bij S4HHosting.

We vragen regelmatig uw bevindingen met ons

We zijn altijd op zoek naar elk aspect van ons bedrijf om te kunnen verbeteren. Van nog meer functies voor b.v. uw website en web producten tot meer tutorials. Ook de optie 'Zelf geld verdienen met - registratie van een domeinnaam, gratis gebruik van installatron en Wordpress Affiliate marketing' is voor u ontwikkeld.

Bewezen diensten en uptime

We hebben al 10 jaar een reputatie als een stabiel, betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Een vertrouwd adres voor uw domeinnaam en email. We hebben een enorm stabiel netwerk en bieden u ook website / domein verhuis service. En een groot deel van onze klanten komen uit klant verwijzingen.