Registrant contact verificatie

Vanwege de vereisten van ICANN is S4HHosting.nl en onze partner Vservs verplicht de geldigheid van elk e-mailadres dat wordt gebruikt in de contactgegevens van de eigenaar van een gTLD-registratie steekproef gewijs te verifiëren. GTLDs bevatten alle extensies die geen landcodes zijn (ccTLDs): algemene generica zoals .com, .net en .travel, en alle ... Lees verder »

8th May 2017
Fijne feestdagen en een stabiel webhosting jaar!

Fijne feestdagen en een stabiel webhosting jaar!Het was en is wederom een heel goed en stabiel webhosting jaar. Geen enkele server is offline geweest, net als voorgaande jaren. We hebben ook weer wat producten kunnen toevoegen, zoals een eigen website maken met de S4H Website Maker en b.v. onze Exchange Online mail service.We hebben ook het ... Lees verder »

18th Dec 2016
Bouw je eigen webshop met GRATIS software bij elk shared webhosting pakket!

Bouw en ontwerp GRATIS je eigen webshop! Velen denken dat een website of webshop opzetten moeilijk is met diverse content-management-systemen. Het plaatsen van artikelen is wel eenvoudig maar het opzetten van een content-management-systeem kan lastig zijn. Je moet bijvoorbeeld een domeinnaam en hosting vastleggen, een database aanmaken, de ... Lees verder »

16th Sep 2016
Exchange mail

Exchange Online - gehoste e-mail voor bedrijven - S4HHosting.nl Onze Exchange Online mail service, biedt de meest geavanceerde mogelijkheden om uw gegevens te beschermen. Waarom Exchange via S4HHosting? U heeft bij ons meer data en u kunt veel meer gebruikers instellen dan bij andere partijen. Uw postvakken worden extra gefilterd op malware en ... Lees verder »

8th Jul 2016
Er komen wijzigingen in domeinnaam verhuizingen vanaf December 2016

Bij elke domein mutatie komt er automatische een verhuis slot op van 60 dagen! Vorige week heeft de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), de organisatie die daadwerkelijk regeert binnen de internet-infrastructuur, een officiële datum voor een nieuw beleid ten aanzien van de domeinnaam verhuizingen voor alle gTLD's ... Lees verder »

14th Jun 2016
De voordeligste Online Website Maker ter wereld! De S4H Webapp Website Maker!

Ontwerp in 1 - 2 -3 online uw eigen responsive website, blog of online winkel. De S4H Webapp is alles wat u nodig heeft voor een hoogwaardige website. -“14 Dagen trail periode”- Bevalt het ontwerpen u toch niet, dan kunt u binnen 14 dagen uw product opzeggen. Uitgesloten is de eventueel afgenomen domein.1:   Kies uw eigen design, ... Lees verder »

4th May 2016
LET OP: Valse Spookfactuur 'NL Domein Host'

Let goed op als je een e-mail krijgt met als afzender 'NL Domein Host'. Onderstaand vind je 'de specificatie aangaande uw domeinregistratie'. Dit verstuurde pdf-bestand lijkt op een rekening, maar is in werkelijkheid een spookfactuur. In de kleine lettertjes staat: 'Let op. Dit is een aanbieding en geen factuur, betaling van deze aanbieding wordt ... Lees verder »

9th Apr 2016
Heeft u een beschikbaar gewenst domeinnaam gevonden?

Heeft u uw gewenste beschikbare domeinnaam gevonden? (b.v. http://www.uw-domein.nl ) Dan kunt u het domeinnaam registreren via S4HHosting.Check hier uw gewenste domein met onze : Domeinnaam checker Of hier direct uw gewenste domeinnaam checken: ... Lees verder »

23rd Mar 2016
Ze zijn gewoon gek geworden bij S4HHosting?

Ze zijn gewoon gek geworden bij S4HHosting?3X - GRATIS - GRATIS - GRATIS Voor nieuwe en bestaande klanten van S4HHosting is er goed nieuws!Alle schijfruimte (Disk Space) voor Resellers en beheerde shared webhosting pakketten zijn GRATIS BLIJVEND VERDUBBELD!Ook voor een aantal webhosting pakketten is het dataverkeer (Traffic) aangepast een ... Lees verder »

17th Feb 2016
Webhosting Blog

We willen en kunnen niet alle benodigde informatie betreffende webhosting, domeinnaam registraties, Wordpress, email hosting en bijvoorbeeld SSL certificaten op onze website plaatsen. Daar hebben we nu een weblog voor aangemaakt die voor iedereen zichtbaar is. Als u daar op een item wilt reageren of u heeft er een vraag over, moet u op het weblog ... Lees verder »

28th Jan 2016