Bouw en ontwerp GRATIS je eigen webshop!


Velen denken dat een website of webshop opzetten moeilijk is met diverse content-management-systemen. Het plaatsen van artikelen is wel eenvoudig maar het opzetten van een content-management-systeem kan lastig zijn. Je moet bijvoorbeeld een domeinnaam en hosting vastleggen, een database aanmaken, de connectie met de database maken en dan alle bestanden uploaden via een FTP-programma. Tegenwoordig is het gelukkig allemaal een stuk makkelijker! Geen gegevens meer wijzigen, niet handmatig een database aanmaken en je hoeft geen bestanden meer te uploaden. Het kan nu allemaal met enkele klikken.

Webshop Hosting

 

Webshop via Installatron

Installatron zit ingebouwd bij alle shared (beheerde) webhosting van S4HHosting waardoor je direct na het afsluiten van een domeinnaam en webhosting automatisch aan de slag kunt met webshop of website. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 75 applicaties die vooraf al zijn geïnstalleerd. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om te kiezen uit content-management-systemen zoals Drupal, Joomla of WordPress, maar ook uit systemen zoals PrestaShop of andere E-commerce (webshop-cart) software. 

Ook biedt Installatron de mogelijkheid om direct je website of shop te updaten indien er een nieuwe versie van de software uitgebracht is. Je wordt via een e-mail op de hoogte gebracht dat je software bijgewerkt is. Ook kun je aanvinken dat je automatisch iedere week of iedere dag een back-up wilt maken van je website/shop. Deze wordt dan automatisch opgeslagen op je webhosting en kun je bereiken via een FTP-programma of Direct Admin.

Friday, September 16, 2016« Terug