Webhosting Blog

We willen en kunnen niet alle benodigde informatie betreffende webhosting, domeinnaam registraties, Wordpress, email hosting en bijvoorbeeld SSL certificaten op onze website plaatsen. Daar hebben we nu een weblog voor aangemaakt die voor iedereen zichtbaar is. Als u daar op een item wilt reageren of u heeft er een vraag over, moet u op het weblog ... Lees verder »

28th Jan 2016
Vrijblijvende GRATIS website scan aangeboden!

Als klant van S4HHosting weet u dat u kunt rekenen op uitstekende faciliteiten wanneer het gaat om de registratie van uw domeinnaam of de hosting van uw website. Om dit onderdeel van uw bedrijfsvoering hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. De vraag is of dit ook geldt voor de groei van uw bedrijf? Bent u bijvoorbeeld écht tevreden met ... Lees verder »

27th Jan 2016
S4HHosting voor Hosting en Domeinen in een nieuw uiterlijk.

We hebben onze website een beter en een soepel uiterlijk gegeven. U kunt nu nog makkelijker domeinen registreren of verhuizen, nog sneller uw gewenste producten vinden en de website is geheel "responsive". Responsive betekent dat bestellen via uw iPad, iPhone en alle formaten in browsers en monitoren meeschaalt naar de juiste grootte. We zijn er ... Lees verder »

18th Jan 2016