Hoe werkt Installatron?

Gratis Installatron bij shared S4HHosting
Helemaal gratis bij uw shared webhosting van S4HHosting !

Een of meerdere van de Installatron applicaties kunnen worden geïnstalleerd op uw website, inclusief meerdere installatie van een enkele applicatie.
Bijvoorbeeld Wordpress en Joomla installeren in een paar minuten.

U logt in bij uw Direct Admin, het controle paneel wat bij uw hosting gebruikt wordt. Daar ziet u gelijk onderaan een groot deel iconen staan.
Daar vind u b.v. Wordpress - Joomla en o.a. SMF.

Webapplicatie:

Software ontworpen om een website te beheren, een website uit te breiden of functionaliteit toe te voegen aan een website. Voorbeelden zijn blogs, gastenboeken, fora, afbeeldingsgallerijen, en webwinkelsystemen.
Om een applicatie te installeren; selecteer de software uit de lijst en klik op de install knop.

http://installatron.com/apps?s=VNNaZq3AWmIAABMJzl8AAAAC

Complete uitleg:

http://www.internetsuccesgids.nl/wordpress-installeren/

Verkoop: Installatron op uw eigen server of VPS:

Per maand: €4.95

1 Maand
2 Maanden
3 Maanden
4 Maanden
5 Maanden
6 Maanden 5% korting
9 Maanden 10% korting

Per jaar: € 32.00

1 Jaar
2 Jaar 10%
3 Jaar 15%
4 Jaar 20%
5 Jaar 25%

Lifetime - Eigendom: €169.00  5st + €144.00

Vraag het ons om Installatron voor u te installeren.