Overstappen of verhuizen zonder offline te gaan.

U bent niet meer tevreden met uw huidige webhosting, vaak offline of telkens weer een stuk duurder!
Wij horen dit vaker, en wat we dan ook vaker horen is dat u niet durft over te stappen of te verhuizen? U bent bang offline te gaan, data te verliezen en al die rompslomp. Wij begrijpen dat als de beste. Vandaar onze webhosting overstap service.

S4HHosting biedt u als extra service de webhosting overstap service aan.
Dus overstappen zonder alle zorgen en gedoe, wij maken het makkelijk voor u.

Domeinen en Webhosting verhuizen zonder zorgen en downtime

De snelle manier:

1: Vraag bij uw huidige provider het authorisatie token aan. (EPP code)

2: Plaats uw bestelling op onze verhuis pagina zonder www. en voeg de EPP code toe.

3: Zeg uw "oude" huidige contract op.

4: Geniet van uw voordeel en stabiliteit.
__________________________________

De complete uitleg:

Hoe moet u uw huidige hosting en domeinen opzeggen? En hoe u aan een domein "verhuis token" komt. 

Dit "token" is op te vragen bij uw huidige provider, en deze is het u verpicht deze snel aan u door te geven. 
U vermeld die code "token" bij uw verhuis bestelling, of geeft het aan ons door en de verhuizing is al in gang gezet.

Wij kunnen u ook te woord staan of via mail u uitleggen om een back-up te maken van uw huidige webhosting situatie.  

Verhuis met uw domeinnaam over naar S4HHosting en wij zorgen er voor dat u geen last heeft van downtime.

Dat kan al heel snel en gemakkelijk voor 1 domein via: https://www.s4hhosting.nl/cart.php?a=add&domain=transfer  

Stuur ons eerst een bericht via https://www.s4hhosting.nl/submitticket.php met wat er verhuisd dient te worden, en uw vragen hoe dit allemaal zonder downtime in zijn werk gaat.
Lees eventueel eens alle informatie onderstaand:

--------------------------------
Details uitleg:
--------------------------------

Een domeinnaam van S4HHosting kun je altijd gratis parkeren bij ons, of gratis redirecten naar een andere domeinnaam of website. Je kunt altijd gratis upgraden, wanneer je er aan toe bent om met je domeinnaam iets te gaan doen.
Alles wat je moet weten als je een website of domeinnaam naar S4HHosting wilt verhuizen:

Geen zorgen! Wij gaan jou helpen om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Om te beginnen:
Je hoeft niet bang te zijn dat je website uit de lucht gaat tijdens de verhuizingsprocedure.

Bij een losse domeinnaam speelt dit natuurlijk niet, maar als je al een website op die domeinnaam hebt staan dan gaan we het zo doen:

Voordat je bij je huidige provider opzegt, open je eerst een hostingaccount bij S4HHosting. Ook al is je domeinnaam op dat moment nog niet verhuisd, je hebt al wel direct de juiste gegevens om je website te uploaden naar een van onze servers. Je website is dan bij twee hostingproviders in de lucht, alleen verwijst je domeinnaam nog naar de oude provider.

Vervolgens gaan wij de verhuizing van de domeinnaam van je huidige provider naar S4HHosting voor je in gang zetten. Hoe dat precies werkt lees je verderop op deze pagina.

Nadat de domeinnaam officieel verhuisd is, kan het zijn dat gedurende twee dagen een deel van de bezoekers op de oude website uitkomt (die bij de oude provider staat) en een deel van de bezoekers zal op de nieuwe website uitkomen (die bij S4HHosting staat).

Dit komt doordat er een zogenaamde DNS-update plaatsvindt. Alle internetproviders over de hele wereld krijgen van ons een soort verhuisbericht dat de domeinnaam niet langer naar de oude, maar naar de nieuwe hostingomgeving moet verwijzen. Het kan dus een paar dagen duren voordat alle internetproviders dat verhuisbericht in hun systemen verwerkt hebben.

Pas nadat dit allemaal goed geregeld is moet je je hostingaccount bij je oude provider opzeggen. Dus nooit opzeggen voordat je bij ons alles goed geregeld hebt, want anders is je website tijdelijk niet bereikbaar en dat kan allerlei nadelige gevolgen hebben, o.a. voor je positionering in de zoekmachines.

Je hoeft niet bang te zijn dat je tijdelijk geen email kunt ontvangen of dat er emails verloren gaan.

Ook hier geldt weer, als je alleen een losse domeinnaam hebt (zonder website, zonder email) dan geldt dit artikel niet.

Heb je een domeinnaam met email of een website met emailadressen ingesteld op je domeinnaam (bijvoorbeeld jouwnaam@jouwdomeinnaam), dan is het verstandig dit gedeelte goed te lezen.

Voordat we de verhuizing in gang zetten, kun je op je S4HHosting-account dezelfde mailboxen (emailadressen) als die je nu hebt al aanmaken. Let op! Doe dit met dezelfde wachtwoorden als je nu gebruikt! Hierdoor zullen alle emails na de verhuizing automatisch in je nieuw aangemaakte mailboxen binnenkomen.

Om bovengenoemde redenen is het dus zeer aan te raden om je hostingpakket bij de oude provider door te laten lopen totdat je domeinnaam definitief bij ons staat. Vanwege de DNS-update (verhuisbericht aan alle internetproviders over de hele wereld) is het verstandig om die paar dagen overlap te nemen.

In sommige gevallen moet je in je mailprogramma nog een kleine wijziging doorvoeren; de inkomende mailserver moet namelijk staan ingesteld op mail.[JOUWDOMEINNAAM], dus als jouw domeinaam http://www.uw-domein.nl is, moet je daar mail.http://www.uw-domein.nl invullen.

Zeg je huidige provider pas op als bij ons alles goed ingesteld is.

Let op het verschil tussen het opzeggen en het beëindigen van je hostingaccount!

Het opzeggen van je hostingaccount/losse domeinnaam bij je oude provider kun je het beste ruim van tevoren doen, om te voorkomen dat je te laat bent en daardoor weer voor een jaar aan een abonnement vastzit. Informeer dus naar de opzegtermijn.

Het beëindigen van je hostingaccount/domeinnaam bij je oude provider mag pas gebeuren als je je nieuwe hostingaccount bij S4HHosting goed ingesteld hebt (zie de twee items hierboven).

Bij enkel een losse domeinnaam hoef je weliswaar niks in te stellen, maar je wilt niet dat je oude provider je domeinnaam vrijgeeft (opheft) omdat jij te vroeg hebt opgezegd. Dus in alle gevallen mag je account bij je oude provider pas beëindigd worden als de verhuizing succesvol is verlopen.

Je domeinnaam verhuizen kan alleen met toestemming van de officiële eigenaar.

Maar wie is de officiële eigenaar?

Het kan best zijn dat de domeinnaam op jouw naam staat en dat je die al jaren gebruikt, maar helaas komt het vaak voor dat een hostingprovider (of een webdesignbureau als zij de registratie destijds voor je geregeld hebben) de domeinnaam op hun naam heeft geregistreerd. Wat ook veel voorkomt is dat ze hun emailadres als contact-emailadres hebben opgegeven.

Op die manier hebben zij de macht om het van hen wegverhuizen van de domeinnaam tegen te houden. Dit gebeurt dagelijks.

Bij S4HHosting wordt de domeinnaam op jouw naam gezet en wordt ook het contact-emailadres jouw emailadres, zoals het hoort.

Omdat bij de verschillende domeinnaamextensies verschillende procedures aangehouden worden, behandelen we dit onderwerp verder per extensie.

Zo verhuis je een .nl-domeinnaam

1) Check de tenaamstelling van je .nl-domeinnaam

Voordat je actie onderneemt om je domeinnaam te verhuizen, kun je het beste even in de Whois-database de gegevens van je domeinnaam opvragen. Je kunt dan controleren of jij wel de zeggenschap hebt over de domeinnaam, want anders kun je niet beginnen met verhuizen.

Je kunt dit nakijken op de website van SIDN: https://www.sidn.nl/over-nl/whois/

Je vinkt het hokje ‘Uitgebreid zoeken’ aan, voert de domeinnaam in en klikt op ‘Zoek’. Je krijgt dan de naam en het emailadres van de domeinnaamhouder te zien.

Als je je bestelling bij S4HHosting met dezelfde gegevens gaat plaatsen als die bij ‘Houder’ staan, dan is er geen enkel probleem en kun je de verhuizing in gang zetten (zie verderop op deze pagina).

Het kan echter voorkomen dat de naam van de houder niet (meer) correct is, bijvoorbeeld als een provider de domeinnaam op zijn eigen naam heeft gezet. In dat geval moet je de huidige provider vragen om de domeinnaam op jouw naam te zetten. Zij moeten hieraan mee werken, want een domeinnaam op hun naam zetten is ethisch onverantwoord.

Het kan ook zijn dat je de domeinnaam op jouw privénaam hebt geregistreerd en dat je die nu op je bedrijfsnaam wilt registreren. In dat geval moet eerst de domeinnaam verhuisd worden. Daarna kunnen we de gegevens aanpassen.

Wanneer de tenaamstelling correct is, kun je met een gerust hart je bestelling bij S4HHosting plaatsen.

2) Start de verhuizing van je .nl naar S4HHosting

Op https://www.s4hhosting.nl/transfer vind je de eerste stap om je domeinnaam of -namen naar ons te verhuizen. In één van de volgende stappen, kun je aangeven of je een product zoals email of hosting aan je domeinnaam wilt toevoegen.

Vul de stappen van het bestelformulier in en gebruik een emailadres waarop je zeker mail kunt ontvangen. Het beste kun je een emailadres gebruiken waar je domeinnaam NIET in voorkomt (ivm de verhuizing).

Voor het verhuizen van je .nl domeinnaam heb je een zogenaamde 'token' nodig. Dit is een authorisatiecode. Deze code moet je opvragen bij je huidige provider. Als je de code hebt ontvangen kun je die aan ons doorgeven, zodat we de verhuizing verder kunnen regelen voor je.

Zodra de token en de betaling bij ons binnen zijn, gaan wij de verhuizingsprocedure verder voortzetten voor jou. Dat wil zeggen dat wij de aanvraag voor verhuizing van je domeinnaam gaan indienen bij SIDN, de organisatie die zich met de registratie van .nl-domeinnamen bezighoudt.

SIDN stuurt hierop een bevestigingsbericht naar het administratieve emailadres dat in de Whois vermeld staat. Er wordt tevens een bericht verzonden naar de andere provider. Als deze de verhuizing bevestigt dan vindt de verhuizing gelijk plaats.

Als de oude provider niet meteen reageert op dat bericht, dan wordt na 5 dagen de verhuizing alsnog doorgezet.

Daarom is het zeer aan te raden om je huidige provider vooraf in te lichten over de verhuizing, zodat ze hier aan mee kunnen werken en de verhuizing sneller verloopt.

Hoe kan ik de token aan jullie doorgeven?

Als je de token hebt ontvangen van je oude provider, dan kun je deze heel eenvoudig aan ons doorgeven: https://www.s4hhosting.nl/submitticket.php

Hoe lang duurt zo’n .nl-verhuizing eigenlijk?

Hoe lang een verhuizing duurt, is van een aantal dingen afhankelijk. Als we beginnen te tellen vanaf het moment dat zowel het financiële als het administratieve gedeelte bij ons is afgehandeld, dan moet je rekenen op maximaal 5 dagen voor een .nl-domeinnaam. Maar normaal gesproken is het na het verkrijgen van het "Token" per direct.

Zorg voor een backup van je website!

Als er een website draait onder de domeinnaam die je wilt verhuizen en die website moet bij S4HHosting onder die domeinnaam te zien blijven, dan moet je ervoor zorgen dat je een backup van de website op je pc hebt staan. Wij kunnen namelijk niet de website voor je verhuizen, alleen de domeinnaam. Als je nog geen backup hebt, kun je die maken met een FTP-programma. Of via het bestaande controle panel waar de website gehost is.
We kunnen dit ook voor je doen als we de juiste inlog gegevens van jou domein hebben.

Samenvatting verhuizing .nl-domeinnaam

Verhuizen van een .nl-domeinnaam:
1) Check de tenaamstelling van de domeinnaam via SIDN
2) Geef bij je oude provider aan dat je de domeinnaam gaat verhuizen en dat je account pas een paar dagen nadat de domeinnaam is wegverhuisd mag worden afgesloten.
3) Plaats je bestelling bij S4HHosting.
4) Regel de betaling en geef aan S4HHosting het "Token" door.
5) Zorg voor een backup van je website op je pc (niet voor losse domeinnaam).
6) Upload je website en stel alvast je emailadressen in (niet voor losse domeinnaam).

Zo verhuis je een .be-domeinnaam

Check de tenaamstelling van je .be-domeinnaam

Voordat je actie onderneemt om je domeinnaam te verhuizen, kun je het beste even in de Whois-database de gegevens van je domeinnaam opvragen. Je kunt dan controleren of jij wel de zeggenschap hebt over de domeinnaam, want anders kun je niet beginnen met verhuizen.

Daarvoor ga je naar http://www.dns.be/nl/. Voer rechtsboven bij ‘Whois opzoeken’ je domeinnaam in en klik op het >-teken dat ernaast staat. In het volgende venster moet je dan enkele letters en/of cijfers overtypen zodat het systeem weet dat de database door een mens wordt geraadpleegd. Daarna krijg je de whois-gegevens in beeld.

Onder ‘Licentienemer’ staat onder andere het emailadres waarmee wordt gecorrespondeerd. Dat moet een emailadres zijn waarop jij email kunt ontvangen. Is dat niet het geval, moet je dat eerst even laten wijzigen door je huidige provider. Als het dan is aangepast, kun je je bestelling bij S4HHosting plaatsen.

Start de verhuizing van je .be naar S4HHosting

Op https://www.s4hhosting.nl/transfer vind je de eerste stap om je domeinnaam of -namen naar ons te verhuizen. In één van de volgende stappen, kun je aangeven of je een product zoals email of hosting aan je domeinnaam wilt toevoegen.

Vul de stappen van het bestelformulier in en gebruik een emailadres waarop je zeker mail kunt ontvangen. Het beste kun je een emailadres gebruiken waar je domeinnaam NIET in voorkomt (ivm de verhuizing).

Zodra de betaling bij ons binnen is, melden wij de verhuizing aan bij DNS.be, de organisatie die belast is met de registratie van .be-domeinnamen. Zij sturen dan een mailtje naar het emailadres dat staat bij ‘Licentienemer’ in de whois. Door dat mailtje op de juiste manier te verwerken geef jij als eigenaar toestemming om de domeinnaam te verhuizen. In het mailtje staat wat je precies moet doen.

Hoe lang duurt zo’n .be-verhuizing eigenlijk?

Hoe lang een verhuizing duurt, is van een aantal dingen afhankelijk. Als we beginnen te tellen vanaf het moment dat zowel het financiële als het administratieve gedeelte bij ons is afgehandeld, dan moet je rekenen op 3 à 4 werkdagen voor een .be-domeinnaam.

Er kunnen omstandigheden optreden waarbij de duur wat langer of korter wordt, maar doorgaans kun je uitgaan van 3 à 4 werkdagen.

Zorg voor een backup van je website!

Als er een website draait onder de domeinnaam die je wilt verhuizen en die website moet bij S4HHosting onder die domeinnaam te zien blijven, dan moet je ervoor zorgen dat je een backup van de website op je pc hebt staan. Wij kunnen namelijk niet de website voor je verhuizen, alleen de domeinnaam. Als je nog geen backup hebt, kun je die maken met een FTP-programma. Of via het bestaande controle panel waar de website gehost is.
We kunnen dit ook voor je doen als we de juiste inlog gegevens van jou domein hebben.

Samenvatting verhuizing .be-domeinnaam

1) Check het emailadres van de domeinnaam via http://www.dns.be/nl/.
2) Geef bij je oude provider aan dat je de domeinnaam gaat verhuizen en dat je account pas mag worden afgesloten nadat de domeinnaam is wegverhuisd.
3) Plaats je bestelling bij S4HHosting.
4) Regel de betaling.
5) Maak een backup van je site op je pc (niet voor losse domeinnamen).
6) Upload je website en stel alvast je emailadressen in (niet voor losse domeinnamen).
7) Beantwoord het mailtje dat je van DNS.be ontvangt.

Zo verhuis je een .com-, .net-, .org-, .biz- of .info-domeinnaam

Check de tenaamstelling van je domeinnaam

Voordat je actie onderneemt om je domeinnaam te verhuizen, kun je het beste even in de Whois-database de gegevens van je domeinnaam opvragen. Je kunt dan controleren of jij wel de zeggenschap hebt over de domeinnaam, want anders kun je niet beginnen met verhuizen.

De whois-informatie van domeinnamen met de extensies .com, .net, .org, .biz en .info kun je onder meer vinden via http://whois.domaintools.com. Voer in het veld je domeinnaam in (met extensie) en klik op ‘Go’.

In de whois staat onder andere het emailadres (bij Admin Contact) waarmee wordt gecorrespondeerd. Dat moet een emailadres zijn waarop jij email kunt ontvangen. Is dat niet het geval, moet je dat eerst even laten wijzigen door je huidige provider. Als het dan is aangepast, kun je je bestelling bij S4HHosting plaatsen.

Start de verhuizing van je domeinnaam naar S4HHosting

Op https://www.s4hhosting.nl/transfer vind je de eerste stap om je domeinnaam of -namen naar ons te verhuizen. In één van de volgende stappen, kun je aangeven of je een product zoals email of hosting aan je domeinnaam wilt toevoegen.

Vul de stappen van het bestelformulier in en gebruik een emailadres waarop je zeker mail kunt ontvangen. Het beste kun je een emailadres gebruiken waar je domeinnaam NIET in voorkomt (ivm de verhuizing).

Zodra de betaling bij ons binnen is, melden wij de verhuizing aan bij onze domeinnaamprovider. Zij sturen dan een mailtje naar het emailadres dat staat bij ‘Administrative Contact’ of 'Admin Contact' in de whois. Zorg dus dat dit jouw emailadres is.

Stel je huidige hostingprovider op de hoogte van de verhuizing

Om het verhuismailtje te beantwoorden moet de domeinnaam zijn vrijgegeven voor verhuizing en je moet een authorisatiecode oftewel EPP-code hebben. Voor beide zaken moet je huidige provider zorgen. Zij moeten op jouw verzoek de domeinnaam vrijgeven en jou een code verstrekken. Zo‘n code is meestal maar een beperkte tijd geldig. Het beste moment om die code op te vragen bij je huidige provider is als je van S4HHosting een bewijs van betaling van je factuur hebt ontvangen.

Zoals gezegd gaat onze domeinnaamprovider dan een mailtje naar je sturen. Door dat mailtje op de juiste manier te verwerken geef jij als eigenaar toestemming om de domeinnaam te verhuizen. In het mailtje staat wat je precies moet doen. Er wordt in elk geval gevraagd om de authorisatie- of EPP-code.

Hoe lang duurt zo’n verhuizing eigenlijk?

Hoe lang een verhuizing duurt, is van een aantal dingen afhankelijk. Als we beginnen te tellen vanaf het moment dat zowel het financiële als het administratieve gedeelte bij ons is afgehandeld, dan moet je rekenen op 4 à 5 werkdagen voor een .com-, .net-, org-, .biz- en .info-domeinnaam.

Er kunnen omstandigheden optreden waarbij de duur wat langer of korter wordt, maar als vuistregel kun je uitgaan van 4 à 5 werkdagen.

Belangrijke spelregel: Een .com-, .net-, org-, .biz- en .info-domeinnaam moet minstens 60 dagen bij een provider geregistreerd hebben gestaan alvorens hij verhuisd mag worden.

Zorg voor een backup van je website!

Als er een website draait onder de domeinnaam die je wilt verhuizen en die website moet bij S4HHosting onder die domeinnaam te zien blijven, dan moet je ervoor zorgen dat je een backup van de website op je pc hebt staan. Wij kunnen namelijk niet de website voor je verhuizen, alleen de domeinnaam. Als je nog geen backup hebt, kun je die maken met een FTP-programma. Of via het bestaande controle panel waar de website gehost is.
We kunnen dit ook voor je doen als we de juiste inlog gegevens van jou domein hebben.

Samenvatting verhuizing .com-, .net-, .org-, .biz- of .info-domeinnaam

1) Check het emailadres van de domeinnaam via http://whois.domaintools.com.
2) Geef bij je oude provider aan dat je de domeinnaam gaat verhuizen en dat je account pas mag worden afgesloten nadat de domeinnaam is wegverhuisd. Vraag om de authorisatie- of EPP-code en zeg dat ze de domeinnaam vrijgeven voor verhuizing.
3) Plaats je bestelling bij S4HHosting.
4) Regel de betaling.
5) Zorg voor een backup van je website op je pc (niet voor losse domeinnaam).
6) Upload je website en stel alvast je emailadressen in (niet voor losse domeinnaam).
7) Beantwoord het mailtje dat je van onze domeinnaamprovider ontvangt.

Zo verhuis je een .eu-domeinnaam

Check de tenaamstelling van je .eu-domeinnaam

Voordat je actie onderneemt om je domeinnaam te verhuizen, kun je het beste even in de EU-Whois-database de gegevens van je domeinnaam opvragen. Je kunt dan controleren of jij wel de zeggenschap hebt over de domeinnaam, want anders kun je niet beginnen met verhuizen.

Daarvoor ga je naar http://www.eurid.eu/nl/content/whois.

Voer je domeinnaam in en klik op ‘WHOIS search’. In het volgende venster moet je dan enkele letters en/of cijfers overtypen zodat het systeem weet dat de database door een mens wordt geraadpleegd. Daarna krijg je de whois-gegevens in beeld.

Onder ‘Registrant’ staat onder andere het emailadres waarmee wordt gecorrespondeerd. Dat moet een emailadres zijn waarop jij email kunt ontvangen. Is dat niet het geval, moet je dat eerst even laten wijzigen door je huidige provider. Als het dan is aangepast, kun je je bestelling bij S4HHosting plaatsen.

Soms zetten hostingproviders hun eigen emailadres erin. Dit mag niet. Zij moeten meewerken aan het veranderen van het emailadres. Bij S4HHosting komt jouw domeinnaam ook op jouw emailadres te staan, zoals het hoort.

Start de verhuizing van je .eu naar S4HHosting

Op https://www.s4hhosting.nl/transfer vind je de eerste stap om je domeinnaam of -namen naar ons te verhuizen. In één van de volgende stappen, kun je aangeven of je een product zoals email of hosting aan je domeinnaam wilt toevoegen.

Vul de stappen van het bestelformulier in en gebruik een emailadres waarop je zeker mail kunt ontvangen. Het beste kun je een emailadres gebruiken waar je domeinnaam NIET in voorkomt (ivm de verhuizing).

Zodra de betaling bij ons binnen is, melden wij de verhuizing aan bij EURid, de organisatie die belast is met de registratie van .eu-domeinnamen. Zij sturen dan een mailtje naar het emailadres dat staat bij ‘Registrant’ in de whois. In dat mailtje wordt je gevraagd om de verhuizing te bevestigen. Ook staat er in wat je precies moet doen.

Hoe lang duurt zo’n .eu-verhuizing eigenlijk?

Hoe lang een verhuizing duurt is van een aantal dingen afhankelijk. Als we beginnen te tellen vanaf het moment dat zowel het financiële als het administratieve gedeelte bij ons is afgehandeld, dan moet je rekenen op 2 à 3 werkdagen voor een .eu-domeinnaam.

Er kunnen omstandigheden optreden waarbij de duur wat langer of korter wordt, maar doorgaans kun je uitgaan van 2 à 3 werkdagen.

Zorg voor een backup van je website!

Als er een website draait onder de domeinnaam die je wilt verhuizen en die website moet bij S4HHosting onder die domeinnaam te zien blijven, dan moet je ervoor zorgen dat je een backup van de website op je pc hebt staan. Wij kunnen namelijk niet de website voor je verhuizen, alleen de domeinnaam. Als je nog geen backup hebt, kun je die maken met een FTP-programma. Of via het bestaande controle panel waar de website gehost is.
We kunnen dit ook voor je doen als we de juiste inlog gegevens van jou domein hebben.

Samenvatting verhuizing .eu-domeinnaam

1) Check het emailadres van de domeinnaam via http://www.eurid.eu/nl/content/whois.
2) Geef bij je oude provider aan dat je de domeinnaam gaat verhuizen en dat je account pas mag worden afgesloten nadat de domeinnaam is wegverhuisd.
3) Plaats je bestelling bij S4HHosting.
4) Regel de betaling.
5) Zorg voor een backup van je site op je pc (niet voor losse domeinnamen)
5) Upload je website en stel alvast je emailadressen in (niet voor losse domeinnamen)
6) Beantwoord het mailtje dat je van EURid ontvangt.

Heb je nog vragen? Wij zijn je graag van dienst!

Heb je nog vragen die je hierboven niet beantwoord ziet, neem dan gerust contact op met onze supportafdeling:

- Telefonisch, op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur:  +31 (0)23-8221187
- Schriftelijk, en via mail of de helpdesk 24 uur per dag, 7 dagen per week: https://www.s4hhosting.nl/submitticket.php

Je staat er dus niet alleen voor, wij helpen je zorgeloos over te stappen naar S4HHosting! 

  • 32 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?