Zelf white label webhosting reseller worden?

Wat is een reseller?
Een reseller is een webhosting afnemer van S4HHosting. En als reseller verkoopt u producten en diensten van S4HHostiing door onder uw eigen bedrijfsnaam.
Het fysieke beheer van de servers ligt in onze handen.

Reseller worden:
Een reseller is een webhosting afnemer van S4HHosting. Dit houdt in dat u onder uw eigen bedrijfsnaam diensten van S4HHosting verkoopt. Het grootste voordeel hiervan is dat de identiteit van uw eigen bedrijf van primair belang blijft. Dat heet White List Resellen. Daarnaast nemen we u een hoop werk uit handen, want het fysieke beheer van de servers ligt in handen van S4HHosting. Niets staat u in de weg om een full-service hostingprovider te worden.

Alle vrijheid:
Indien u reseller van S4HHosting wordt, bepaalt u zelf hoe u de producten en diensten aanbiedt en verkoopt. U heeft alle vrijheid om zelf de inhoud van uw webhostingassortiment in te vullen en u maakt zelf uit op welke wijze u het assortiment aan de klant presenteert. Achter de schermen zorgt S4HHosting ervoor dat technisch alles uitstekend is geregeld, zodat u uw klanten de beste kwaliteit kunt bieden.

Verkoop S4HHosting webhosting diensten onder uw eigen naam aan uw klanten. Met een reseller webhosting pakket van S4HHosting biedt u webhosting aan uw eigen klanten zonder zichtbare tussenkomst naar uw klanten van S4HHosting. In een eigen controle paneel kunt u heel eenvoudig klanten aanmaken, domeinnamen plaatsen en beheren, wijzigen en verwijderen. Eigen webhosting pakketten aanmaken en aanpassen, en dat is echt heel simpel. Heeft u bv. een webdesign bureau en wilt u een webhosting dienst gaan aanbieden aan uw klanten? Dan is een reseller pakket van S4HHosting de ideale oplossing.

Reseller worden kan met alle reseller webhosting pakketten en met elke SSD VPS in combinatie met Direct Amin of Pleks. Deze producten vind u op de website. 
Of KLIK HIER

Neem vrijblijvend contact met ons op 

Wilt u meer te weten komen over onze reseller mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

  • 6 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?