VPS Beheerd of Onbeheerd wat is het verschil

Het belangrijkste verschil tussen de beheerde en onbeheerde VPS is dat u zelf volledige controle heeft over de onbeheerde VPS, wat betekent dat u zelf de verantwoording heeft over de software en het functioneren van de VPS.

S4HHosting zorgt er voor dat de SSD VPS 100% online blijft bij een beheerde VPS.
(uitgesloten zijn de reboots voor het updaten van o.a. Direct Admin, Php en Linux)

Met een managed (Beheerde) VPS zal al deze alledaagse dingen worden verzorgd door S4HHosting.
Dus moet je heel wat technische kennis hebben om de VPS te kunnen gebruiken bij een onbeheerde VPS.

De kosten van het uitvoeren van een onbeheerde VPS is over het algemeen hoger, en bent u een zeer groot bedrijf, dan is het waard om te gaan voor een beheerde VPS, zeker als uw bedrijf de mogelijkheid krijgt om een grote winst draaien.
Kleinere bedrijven, zoals een onderneming in eigen huis vinden dat een onbeheerde VPS beter voor hun bedrijf is.

Onbeheerde servers zijn ook veel beter als u probeert om real-time systemen te ontwikkelen.

De belangrijkste factoren zullen belangrijk zijn voor uw besluit om te gebruiken.
Een onbeheerde VPS versus een beheerde VPS is uw technische vaardigheid in de omgang met de server, hoe snel bent u in staat om complicaties en problemen zelf op te lossen.

De eigenaar van de service zal alleen diensten verrichten van die zich met de software bezighouden en die kunnen worden beperkt, wanneer een onbeheerde VPS hosting server wordt afgenomen.
Zij zal op aanvraag uw VPS opnieuw opstarten, een reboot voor u doen al kan er een maximum aantal herstarts zijn per maand, en omgaan met onderhoud van het netwerk en de hardware.

Als om wat voor reden de server wordt geïnfecteerd en uw software goed crasht dan is dat uw bezorgdheid en moet u zelf stappen ondernemen.