Het gemak van Emailen met je eigen domeinnaam.

E mail zonder website

Email hosting is een dienst waarmee je één of meerdere emailadressen van een domeinnaam kunt mailen. Het ontvangen en verzenden van emailberichten verloopt via onze emailservers, die b.v. via webmail, POP3- en/of IMAP-protocol gaan, en je vanaf ieder geschikt apparaat kunt benaderen.

Wil je een professioneel emailadres zonder eigen website? Registreer dan een domeinnaam met email hosting.

Met onze email hosting verstuur en beantwoord je jouw mails waar ook ter wereld en wanneer je maar wilt. Je maakt hierbij gebruik van o.a. de POP3 emailbox of webmail. Wij bewaren jouw inkomende emails op onze server tot je ze ophaalt via jouw standaard e-mailprogramma zoals Outlook.

Voor deze dienst hoef je zelf geen technische kennis te hebben. Wij regelen het allemaal voor je. Direct klaar voor gebruik.
U beschikt je over alle voordelen van een eigen mailserver, zonder de kosten en het onderhoud ervan.

Of via webmail b.v.: http://www.uw-domein.nl/roundcube/

* Na bestelling, direct online
* Overal toegang tot je e-mail
* Eenvoudig je mailboxen beheren
* Inclusief spamfilter
* Eenvoudig over te schakelen naar email met website

Bestellen e mail hosting

Extra informatie en instellingen klik hier