Met URL forwarding kunt u uw eigen domeinnaam koppelen aan een website of een webpagina zonder technische instellingen van nameservers.

URL forwarding is nuttig als:
U gebruikt een gratis webhosting dienst van uw internet provider. Hierin krijgt u meestal een website adres toegekend dat er uit ziet als bijv. http://home.kpn.nl/gebruikersnaam/. Dit web adres komt weinig professioneel over en is moeilijk te onthouden. Met URL forwarding heeft u een handig web adres dat makkelijk te onthouden is én profesioneel oogt.

U wilt uw domeinnaam koppelen aan een webpagina binnen een bestaande website. Een voorbeeld hiervan is als u een bedrijfswebsite hebt en een domeinnaam op basis van één van de produkten. Die domeinnaam stelt u dan in met URL forwarding zodat die direct uitkomt op de webpagina van dat product.

URL forwarding is gratis als u bij S4HHosting een domeinnaam afneemt.

En als u het aan ons wilt overlaten hoeft u het alleen maar even te vragen en wij regelen het voor u!