Deze stellen wij voor u in, neem hiervoor contact met ons op.

Bijkomende informatie:

Na het instellen van het doeladres, wordt automatisch een A-record aangemaakt in onze nameservers naar onze forwarding server. U hoeft dus zelf geen bijkomende actie te ondernemen.
Indien u hosting en domein van S4HHosting.nl afneemt hoeft er geen Url Forwarding gedaan te worden. Deze wordt dan automatisch aan onze naamserver gekoppeld.