Een website online plaatsen

Om een website op het internet te publiceren zijn er 3 dingen nodig:

* Een webadres voor je website. Dit is de domeinnaam die je kunt registreren bij S4HHosting.nl.
* Webruimte waarop je de website kan plaatsen.
* En natuurlijk een website.

Webadres:
Je website adres kan je eenvoudig en snel registreren bij S4HHosting.nl. Je kiest een gepaste domeinnaam voor je website, je registreert de domeinnaam, je voldoet de betaling en binnen enkele minuten is je domeinnaam geregistreerd.

Webruimte:
De webruimte voor je website is een plaats op het internet waarop je je website kan plaatsen. De webruimte wordt uitgedrukt in een aantal MegaByte of GigaByte en dit is de nuttige opslagcapaciteit die je kan gebruiken om pagina's, foto's, filmpjes en andere zaken op te plaatsen.
Bij je internet service provider zoals bv. KPN krijg je gratis webruimte aangeboden bij je internetabonnement. Via URL-forwarding koppelen we dan je domeinnaam aan je gratis webruimte.
Wil je echter een website met formulieren, een productendatabank, een afgeschermd gedeelte voor klanten of een e-commerce winkel, dan stap je beter voor je webruimte naar een professioneel hostingbedrijf. Wij koppelen via de nameservers je domeinnaam aan je aangekochte webruimte.

Website:
Een website kan je zelf bouwen, je kan gebruik maken van onze powertools (installatron) via je hostingpakket of je kan beroep doen op een professional. Als je de website zelf bouwt, dan kan je gebruik maken van gebruiksvriendelijke editors, maar er bestaan ook heel wat online softwarepakketten waarmee je in enkele uren een professioneel ogende website kan maken.

Als je website echter een onderdeel is van je online marketing strategie, dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.
Zie bijvoorbeeld: GOOGLE

  • 7 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?