De domeinnaam registratie houder is de eigenaar van de afgenomen domeinnaam:

Zorg ervoor dat uw eigen naam of de naam van uw organisatie als houdernaam goed ingevuld is. Als u bij S4HHosting registreerd en een domeinnaam aankoopt worden die gegevens gebruikt voor uw domein registratie. Dus let op uw spelling en gebruik geen hoofdletters in uw mail adres.

Alleen een geregistreerd houder van een .nl-domeinnaam kan ook een domeinnaam verhuizen, uit quarantaine halen na opheffing, of de domeinnaam overdragen aan een ander.
Meestal zal bv. SIDN.nl u toch doorverwijzen naar S4HHosting.nl om dat te doen, tenzij uw domein bij iemand anders is geregistreerd.

Uw domeinnaam staat altijd op uw naam of bedrijf, en niet op die van S4HHosting. Wij verzorgen enkel het vastleggen uw domeinnaam registratie bij de betreffende registratie organisatie.
Als u wenst dat de domeinnaam wel op S4HHosting geregistreerd moet worden kunt u dit bij ons aangeven en regelen we dat voor u.