Spamassassin beveiliging is standaard bij S4HHosting.

Spamassassin beveiliging is standaard bij S4HHosting.nl

Spamassassin beveiliging is standaard bij S4HHosting.

Zonder extra hulpmiddelen om de grootste stroom aan spamberichten te beperken, zou uw mailbox snel vol lopen met vervelende e-mail waar u helemaal niet op zit te wachten. S4HHosting biedt u gratis op alle webhostingpaketten spamfilters aan. Een spamfilter wordt gebruikt om uw e-mail te scannen op ongewenste mailtjes.
Een van de beste en meest populaire spamfilters is SpamAssassin. Dit programma is standaard op alle servers en webhostingpakketten aanwezig en u hoeft het alleen nog maar te activeren en in te stellen.

SpamAssassin is een open source computerprogramma voor servers dat wordt gebruikt voor het herkennen en onderscheppen van spam e-mail. De spamfilter SpamAssassin is erg populair en wordt vaak gebruikt in combinatie met een mailserver.

De kracht van SpamAssassin is dat het programma verschillende technieken combineert om spam van 'gewone' e-mail te kunnen onderscheiden. Het wordt daarom gezien als een van de beste spamfilters. De technieken die SpamAssassin toepast, vormen een inhoudsanalyse van de e-mail waarbij met reguliere expressies honderden tests worden uitgevoerd. De afzendergegevens in de e-mail worden gecontroleerd met verschillende blacklists en spamdatabanken en SpamAssassin gebruikt een Bayesiaanse filter. SpamAssassin werkt met een puntensysteem. Indien een e-mail na alle tests een hoge score krijgt, wordt deze als spam gemarkeerd.

SpamAssassin is geschreven in de programmeertaal Perl en wordt uitgegeven met een Apache 2.0-licentie.

SpamAssassin staat standaard op onze webservers en kunt u via DirectAdmin en Plesk helemaal zelf instellen.
U kunt dit ook gratis aan ons vragen om SpamAssassin 1x goed in te stellen.

Bron: WIKIPEDIA

BLOG en reacties: SPAM BLOG