Start hulp op afstand

Bij sommige supportvragen is het handig als onze servicemedewerker uw probleem met eigen ogen ziet, of een handeling op uw computer voor u kan uitvoeren. Hiervoor kan hij via TeamViewer uw computer tijdelijk op afstand besturen.

Hulp op afstand aanvragen (altijd op afspraak):

1. Download TeamViewer via onderstaande knop.
2. Neem contact met ons op.
3. Geef aan dat u TeamViewer wilt toepassen.

Heeft u hulp of advies nodig? Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar.
Ma t/m vr: 09.00 – 20.00 en in het weekend: 12.00 – 18.00

Chat met een medewerker via de home site  -  Stuur ons een e-mail  Bel ons op: 023-8221187 of WhatsApp via: 06 - 55920000

DOWLOAD TEAMVIEWER WINDOWS                                       DOWNLOAD TEAMVIEWER MAC

Download teamviewer Windows                                      Download teamviewer Mac

Om uw computer over te nemen gebruiken we TeamViewer. Dit programma brengt binnen enkele seconden een verbinding tot stand tussen uw computer en die van onze medewerker. Zo kan onze medewerker uw computer bedienen alsof hij er zelf voor zit. Download TeamViewer om onze medewerker tijdelijk toegang te geven tot je computer.

Installatie:

Na het downloaden dubbel klikt u op het .rar of .zip bestand om het te openen.
Hulp op afstand installeren
Dubbel klik dan op S4H_Hulp.exe

Hulp op afstand activeren
U klikt dan op "JA"

Er opent dan een veilig stukje software:
Hulp op afstand activeren

U krijgt een scherm te zien met twee belangrijke waarden:
• Uw ID
• Uw wachtwoord

Verbinding maken:
Geef deze waarden door aan onze servicemedewerker. De servicemedewerker kan met behulp van deze waarden eenmalig inloggen op uw computer. Zodra hij de gewenste handeling heeft uitgevoerd, verbreekt de servicemedewerker de verbinding en kunt u TeamViewer afsluiten. Onze servicemedewerkers hebben dan geen toegang meer tot uw computer.

Opnieuw verbinding maken:
Voor uw eigen veiligheid en privacy gebruiken we de verstrekte gegevens eenmalig. Bij een eventuele volgende sessie herhaalt u de procedure en gebruikt u nieuwe gegevens.