Hoe stuur (Forward) ik mijn email door via DirectAdmin.

U komt dan óf direct in DirectAdmin, óf in een scherm waarbij u eerst nog de domeinnaam moet kiezen.
Kies dan voor de site waarvoor u het emailadres wilt door sturen. Dus uw-domein.nl.

1: Inloggen bij DirectAdmin,

Inloggen bij DirectAdmin
Deze gegevens zijn u toegestuurd via uw opgegeven email adres. Vul de juiste gegevens in en klik op "Login"

2: Klik op Create new E-Mail Forwarder,

Maak een Forwarder

3: Stel uw forwarder in,

Stel uw Forwarder in
Forwarder Name: Hier vult u uw mail adres naam in.
Destination Email: Hier vult u het email adres is waar uw Forwarder Name Mail wordt door gestuurd.

4: Uw Forwarder is gereed,

Forwarder created