Zodra u zich heeft geregistreerd op onze website en via het S4HHosting klantenpaneel voor Affiliate heeft aangemeld dan ontvangt u direct een eigen persoonlijke S4HHosting Affiliate link, daarmee kunt u direct mee aan de slag, want uw account is direct geactiveerd.

___________________________________

Once you have registered on our website and through the panel for Affiliate S4HHosting customers have signed up you will receive an S4HHosting own personal affiliate link, or you may directly get to work, because your account is immediately activated.