Waarom gebruiken we SSD

Het gaat natuurlijk over de snelheid en onze webservers:

Een Solid State Drive of Solid State Disk (SSD) is een medium waarop digitaal gegevens bewaard kunnen worden met behulp van niet-vluchtig (zoals flash) of vluchtig geheugen (bijvoorbeeld SDRAM). SSD's worden voornamelijk gebruikt in computertoepassingen waar traditioneel een harde schijf gebruikt werd. SSD's staan bekend om hun korte zoek- en toegangstijd. Tegenwoordig hebben SSD's een toegangstijd van amper 0,1 milliseconde.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Solid_state_drive