Wij hechten veel waarde aan hoe u onze service, ondersteuning en hoe u de kwaliteit van onze webhosting producten ervaart of heeft ervaren. Om de klant tevredenheid te verbeteren werken wij samen met o.a. de onafhankelijke review site KiyOh om reviews en beoordelingen te verzamelen.


We willen u daarom vragen als klant van S4HHosting of toekomstige klant ook een ogenblik tijd te maken om uw ervaring met anderen te delen.

S4HHosting scoort 5 sterren en is beoordeeld met een 9.7 uit 10

Beste webhosting
Beoordelingen: Onze klanten: KLIK HIER Google: KLIK HIER KiyOh: KLIK HIER Webhosters: KLIK HIER Trustpilot: KLIK HIER ISP Gids: KLIK HIER

S4HHosting is hulpvaardig, heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel. Een goede uptime van services en servers. Ze zijn erg klantvriendelijk en sterk in bereikbaarheid met een persoonlijke touch.

CB Groep
www.cbgroep.nl

Goede service en extreem behulpzame support. Snelle afhandeling, hebben altijd een goede oplossing en ze denken met je mee!

Bea
www.simpelsuccesvol.nl

Ik ben altijd al tevreden over S4HHosting, maar nu werd er spam verzonden vanaf mijn emailadres, en mijn web desginer was op vakantie. Na 1 telefoontje met S4HHosting ben ik snel en goed geholpen!

Corine
www.massagepraktijknieuw-vennep.nl
Goede service ondervonden, snelle hosting, prima support. We hebben meer domeinen bij s4hhosting. We zijn zeer tevreden.

Guido
Bekend bij KiyOh


Zeer snelle service en servers, totaal geen problemen met de web server en indien wel het geval zeer snelle oplossingen!

Ian Reemer
www.achillespersonalgym.nl