Webshop Hosting

Posted on Updated on

Webshop hosting

Wat vind u van deze informatie? 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (16 stemmen, gem: 5,00 van 5)

Loading...

Bouw je eigen webshop met GRATIS software bij elk shared webhosting pakket!

Velen denken dat een website of webshop opzetten moeilijk is met diverse content-management-systemen. Het plaatsen van artikelen is wel eenvoudig maar het opzetten van een content-management-systeem kan lastig zijn. Je moet bijvoorbeeld een domeinnaam en hosting vastleggen, een database aanmaken, de connectie met de database maken en dan alle bestanden uploaden via een FTP-programma. Tegenwoordig is het gelukkig allemaal een stuk makkelijker! Voor Webshop hosting, geen gegevens meer wijzigen, niet handmatig een database aanmaken en je hoeft geen bestanden meer te uploaden. Het kan nu allemaal met enkele klikken.

Webshop hosting.

Webshop Installatron

Installatron zit ingebouwd bij alle shared (beheerde) webhosting van S4HHosting waardoor je direct na het afsluiten van een domeinnaam en webhosting automatisch aan de slag kunt met webshop of website. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 75 applicaties die vooraf al zijn geïnstalleerd. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om te kiezen uit content-management-systemen zoals Drupal, Joomla of WordPress, maar ook uit systemen zoals PrestaShop of andere E-commerce (webshop-cart) software.

Ook biedt Installatron de mogelijkheid om direct je website of shop te updaten indien er een nieuwe versie van de software uitgebracht is. Je wordt via een e-mail op de hoogte gebracht dat je software bijgewerkt is. Ook kun je aanvinken dat je automatisch iedere week of iedere dag een back-up wilt maken van je website/shop. Deze wordt dan automatisch opgeslagen op je webhosting en kun je bereiken via een FTP-programma of Direct Admin.

Let wel op dat wanneer je o.a. bij Webshop hosting PrestaShop geïnstalleerd hebt je deze ook nog volledig moet configureren! Je zult dus wel zelf categorieën en producten moeten toevoegen en alle overige zaken om van jouw webshop een succes te maken. Hiervoor zijn er diverse tutorials in omloop.

Het gebruik van SSL is in Nederland verplicht voor je webshop!

Je hebt vast de term SSL wel eens voorbij horen komen. SSL staat voor Secure Socket Layer en geeft je de mogelijkheid om de verbinding met de bezoeker/klant te versleutelen. Kwaadwillende kunnen informatie tussen jouw website/shop en de bezoeker/klant niet meer onderscheppen. Hierdoor is jouw website/shop goed beveiligd. Een SSL-certificaat kun je in verschillende versies bestellen. Je kunt kiezen voor het domein, organisatie of uitgebreide versie. De domeinversie wordt gecontroleerd aan de hand van de domeinregistratiehouder. De organisatie wordt gecontroleerd aan de hand van je organisatiegegevens en de uitgebreide wordt gecontroleerd aan de hand van de Kvk-gegevens.

De beveiliging van de certificaten is vaak hetzelfde, het scheelt alleen in de prijs en de manier waarop het certificaat wordt getoond aan de bezoeker. De uitgebreide versie wordt de volledige url-balk groen en wordt er voor de url de bedrijfsnaam getoond.

Webshop domeinnaam en webhosting bestellen: KLIK HIER

Volg en like ons a.u.b:
error

Geef een reactie