Website-info

Wat vind u van deze informatie? 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem: 5,00 van 5)

Loading...

Een Website is het visite kaartje van uw bedrijf, vereniging of van u zelf op het internet.

website
Het is dus van het grootste belang dat de eerste indruk en de functionaliteit van uw website in orde is. Smaken verschillen natuurlijk, maar u wilt wel dat het er leukste uitziet en doeltreffend is.
Daarnaast is het voor bedrijven en o.a. webshops heel erg belangrijk dat deze website ook gevonden gaat worden binnen de zoekmachines. Dus de structuur en optimalisatie van uw website is enorm belangrijk. Enige tips over SEO Google optimalisatie vind u HIER

Uw website op het web:

Ze worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC.  Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd.

Wat doet uw webhost of hostingprovider?
Als u uw site laat hosten bent u er zeker van dat deze voor uw bezoekers goed bereikbaar blijft. Bovendien worden de servers van een hostingprovider goed beveiligd. Ze staan meestal opgesteld in een gecontroleerde omgeving, waar onder meer de temperatuur nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Enige tips over webhost of hostingproviders vind u HIER

Onze shared webhosting pakketten zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress en Installatron:
U kunt er gelijk zelf mee aan de gang via b.v. Ftp of Installatron, maar u kunt ook bij uw bestelling direct een WordPress installatie aanvragen in het bestel formulier. Wij zullen die dan direct na het activeren van uw afgenomen product(en) gaan installeren. U kunt dan gelijk een mooi uiterlijk binnen WordPress uitzoeken en direct uw website beginnen. U ontvangt kort na de installatie al uw benodigde inlog gegevens om in het admin deel van WordPress te komen. De gegevens van uw domein en het afgenomen product volgen direct na de bestelling.


Geef een reactie