Youtube-info

Wat vind u van deze informatie? 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gem: 4,83 van 5)

Loading...

Uw website en of bedrijf met informatie op een Youtube kanaal!

Youtube informatie

https://www.s4hhosting.nl

Hoe gemakkelijk het is om een domein te registreren en een website met hosting af te nemen. Zoek uw gewenste domeinnaam en kies uw hosting pakket. Na uw bestelling bent u direct online!

Youtube en SEO:

Google Search is niet alleen nog maar voor websites tegenwoordig. Image en Video Search heeft grote sprongen gemaakt in nauwkeurigheid (betere zoekresultaten) en populariteit (gebruik door de consument). Mensen zijn sterk visueel ingesteld en een foto of video zegt veel meer dan een lap tekst op een pagina. Google zet zelfs Youtube resultaten van veel zoekopdrachten tussen de normale zoekresultaten.

Ook onze WordPress webhosting pakketten zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress. U kunt er gelijk zelf mee aan de gang, maar u kunt ook bij uw bestelling direct een WordPress installatie aanvragen in het bestel formulier. Wij zullen die dan direct na het activeren van uw afgenomen product(en) gaan installeren. U kunt dan gelijk een mooi uiterlijk binnen WordPress uitzoeken en direct uw website beginnen. U ontvangt kort na de installatie al uw benodigde inlog gegevens om in het admin deel van WordPress te komen. De gegevens van uw domein en het afgenomen product volgen direct na de bestelling.

Bij al onze shared webhosting pakketten kunt u gebruik maken van WordPress via Installatron. Wij bieden WordPress webhosting pakketten aan voor klanten die hun WordPress website willen hosten op een server die door ons is geoptimaliseerd voor WordPress. Met deze WordPress webhosting pakketten kunt u er zeker van zijn dat alle mogelijkheden van WordPress zijn te gebruiken. Uiteraard werken ook meerdere scripts probleemloos op deze pakketten. (WordPress wordt gratis meegeleverd via Installatron!). U kunt ook zelf WordPress of Installatron op uw server laten plaatsen.
En start uw eigen Youtube kanaal, en laat S4HHosting het voor u regelen!

https://www.s4hhosting.nl/wordpress-hosting.php


Geef een reactie