Zakelijke webhosting

Wat vind u van deze informatie? 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem: 4,90 van 5)

Loading...

Zakelijke web hosting producten, en wat is het verschil en is er wel een verschil?

Zakelijke hosting
Zakelijke hosting

Wat is het verschil?

Is het inkomen afhankelijk van je website, maar bent u nog niet toe aan een eigen server? Dan raden we je onze zakelijke hosting pakketten aan.
Ons zakelijke platform is ingericht op maximale beschikbaarheid én snelheid. Het staat los van de reguliere shared en reseller hosting. Standaard heeft u 24×7 toegang tot onze support voor het melden van calamiteiten.
Ons zakelijke platform bestaat uit meerdere servers verdeeld over meerdere systeemruimtes. Bij uitval van hardware of servers vangt de overige hardware automatisch de taken van de uitgevallen hardware op. Het systeem herstelt dus automatisch van calamiteiten. Dit gebeurt meestal binnen 30 seconden na de calamiteit.

Wat kunt u er mee?
Alle pakketten zijn ruim voldoende om alle gangbare webapplicaties zoals content management systemen, online leeromgevingen, customer relation management of webshops te draaien. Te denken valt aan WordPress, Joomla, Moodle, SugarCRM, PrestaShop, Zen Cart of zelfs een kleine Magento-winkel. Voor Magento raden we echter onze MageBoost-producten aan.

Deze pakketten kunt u combineren met een buitenlands IP-adres. Een groot voordeel qua SEO (search engine optimisation) is: een buitenlands IP-adres zorgt namelijk voor betere resultaten bij zoekmachines in een specifiek land. Een extra IP adres is af te nemen bij S44HHosting.nl.

Uw online strategie als uitgangspunt:
Bij de samenstelling van een zakelijke hostingomgeving gaat het om beheersbaarheid en flexibiliteit. Zodat uw hostingomgeving altijd is voorbereid op de keuzes die u morgen maakt.
Onze uitgebreide interne procedures en documentatie zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Uw eigen zakelijke hosting pakketten kunnen zich daardoor richten op de groei van de organisatie en op het behalen van strategische doelen door de ontwikkeling en toepassing van informatietechnologie. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de capaciteit van de hostingomgeving.

KLIK: Aanmelden voor SEO Google Optimalisatie