Wordpress Services


Een mix van diensten voor het populaire content management systeem Wordpress. Deze Wordpress diensten zijn betrouwbaar en worden geleverd door een onderneming die al meer dan 8 jaar ervaring heeft met het werken met Wordpress.

wordpress hosting services

Bij ons kunt u ook hosting bestellen zonder afname van een domeinnaam. Als u een domeinnaam elders heeft, kunt u die simpel naar ons verwijzen.
Als voorbeeld: u ziet bij ons een voordelig Wordpress hosting pakket en u bent niet geheel tevreden over uw huidige hosting snelheid of stabiliteit?
Dan hoeft u niet alles te verhuizen en moeilijke zaken gaan ondernemen.
U bestelt het gewenste hosting product en kiest bij het bestellen voor: "Ik gebruik mijn bestaande domein en update zelf mijn naamservers".
U ontvangt na uw bestelling alle benodigde gegevens en u kunt die gebruiken uw domein naar uw pakket te verwijzen.

Komt u er niet uit, of begrijpt u nog niet helemaal wat we bedoelen, dan kunt u contact met ons opnemen en dan regelen wij het voor u!

Wordpress installatie

Bent u er klaar mee met het uploaden van bestanden, het creëren van databases voor uw Wordpress sites? Dat hoeft nu niet meer met onze complete Wordpress installatie service. We zullen ervoor zorgen dat Wordpress goed is geïnstalleerd met deze eenvoudige en betaalbare service.

Prijs €25.00 éénmalig

Meer infoBestel Wordpress installatie

Wordpress updates en upgrades

S4HHosting verzorgt alle Wordpress beveiliging, alle updates en upgrades van geplaatste modules, blog en o.a. uw website. De prijs is "vanaf" om eerst de website omgeving goed te bekijken. Als u zelf al heel veel heeft aangepast binnen Wordpress, en u al problemen ondervind zullen we de prijs ook daarop aan passen. Als de Wordpress installatie en onderhoud door ons is gedaan, is de getoonde prijs vast per jaar.

Prijs vanaf €85.00 per jaar

Meer infoBestel updates en upgrade service

Wordpress configuratie

Wordpress heeft standaard veel instellingen die u kunt wijzigen en gebruiken om u uw website(s) potentieel te verhogen in de meeste zoekmachines. Deze service is perfect voor iemand die nieuw is met Wordpress en graag hun installatie setup meteen correct heeft, zonder de noodzaak om de beste instellingen onderzocht te hebben. Om gebruik te maken van dit aanbod heeft u alleen een domeinnaam nodig (b.v. uw-domein.nl) met een hosting pakket.

Prijs vanaf €95.00

Meer infoBestel Wordpress configuratie

Wordpress integratie

Deze dienst is het benaderen van het uiterlijk van uw bestaande website ontwerp, voor een bijpassende Wordpress thema. Deze service is populair bij bedrijven die op zoek zijn naar een bijpassende Wordpress thema om b.v. een bedrijfs blog te maken of te hebben.

Prijs vanaf €255.00

Meer infoBestel Wordpress integratie